Follow by Email

Friday, 31 March 2017

129 - Dah 2017 Laaa!

Assalamualaikum...tak jawab dosa hehehe

masih wujud blog ni rupanya setelah bertahun ku tinggalkan 😂
blogger pun dah banyak perubahan siap ada emoji bagai 😂😂

Blog ni suatu ketika dahulu aku buat sebab trend jekonon habis skolah boleh tengok blog kawan kawan lain nak tahu update la. Ceh, ni semua pengaruh novel cinta yang kami baca dulu 😂 malu 😂
Tetiba aku teringat kewujudan blog ni sebab lecturer bagi assignment berkaitan blog 😂 Dan bila aku bukak blog ni ofkos rasa nak delete semua post sebab rasa bodoh sangat, sama kes dengan memory pejadah kat fesbuk tu. weh rasa bodoh gilaaa maluuuuuu..haihh...redho jela kan..
Disaat anda anda semua jumpa blog ni pada tahun 2017, segala post bodoh aku sebelum ni aku dah delete, demi tidak dibahan oleh rakan2 sekelas yg lain.
Oh yeah, 2014 aku sibuk nak setel diploma kan. sekarang 2017 aku sibuk nak setelkan degree.
Eh dah nak habis degree dah. sikittt je lagi. Konon.

Okay saja nak update konon nak hidupkan blog ni balik.
Kawan kawan yang TERjumpa blog ni nanti tolong duk diam jangan bising.
Bye. Nak buat kerja. Konon.



No comments: