Follow by Email

Wednesday, 21 January 2015

128 - Ku Singkap Kenangan 2014




Assalamualaikum
dah lama aku tinggalkan blog aku ni kan
well hampir setahun ni macam macam benda yang jadi


pahit manis, masam masin, luka berdarah, jatuh pecah berderai
serius aku pon taktahu part mana yang best dalam 2014 tu
birthday aku pon hambar je hahahaha

part best tu mungkin aku jumpa orang yang memahami aku
protective macam family
but end up, masing masing sentap dengan benda yang entah lah
almaklumlah more than a friend but not a lover
(kalau yang baca tu terasa, maaflah..jangan jadi hulk..saya taknak perang dangan awak)
banyak kali jugak aku mimpi kena reject dengan orang tu
last last memang pon hahahahaha *lap ayaq mata*
but thanks sebab silent reject tu
aku boleh move on dengan jaya nya
susah memang susah tapi aku gagahkan jua demi hati kaca aku ni
okay habis part hati dan perasaan

tahun 2014 tu jugak banyak gak la berita gembira
kakak aku kawen
kakak aku pregnant
kucing aku pregnant , beranak, anak mati kena serang ngan bapak *nangis*
kawan skolah menengah kawen
kawan PLKN kawen
kawan skolah rendah kawen
kawan PLKN tunang
kiranya 2014 ni tahun aku terima berita orang kawen lah senang cerita
macam biasa lah, bila kawan2 kawen ni, kawan yang lain tanya kita pulak bila nak kawen
hahahahahahahahahaha
aku asyik kena reject ja..bertubi tubi
ingat ada masa ka nak pikiaq kawen dalam masa terdekat ni hahaha
well kena ubatkan hati, siapkan diri, ekonomi diri tu
berjasa kat parents baru la parents aku nak lepas aku bagi kawen hiks
apa yang penting habiskan diploma ni dulu :)

okay itu ja untuk sesi luahan perasaan kali ni
thanks sesapa yang sudi scroll entry ni dan baca :)