Follow by Email

Wednesday, 5 March 2014

126 - PRoMMC'14

Assalamualaikum
fuuhh fuuhhh *tiup habuk*
setelah sekian lama tak update blog ni baru ada kesempatan nak update
update pon curi curi masa je ni ><

last weekend UiTM Perak Kampus Tapah mengadakan PRoMMCS'14
ni peringkat UiTM Perak jela
ada programming competition and multimedia competition
entry aku ni more to multimedia competition 
sebab aku join competition tu

PROGRAMMING COMPETITION
untuk competition ni ada 5 soalan
setiap soalan ada la input dan output dia kan
seriously soalan ni SUSAH
so sesapa yang berniat nak join programming competition
dinasihatkan buat banyak latihan
soalan dia boleh google
sebab standard PRoMMCS memang soalan cemtu


MULTIMEDIA COMPETITION
okay ini best
tema competition ni Innovation or Entrepreneur or both
pertandingan macam biasa la kan
ada 2 sesi
sesi 1, tayangan montaj yang kita dah buat
sesi 2, presentation apa yg kita dah buat tu
ada 19 group yang join competition ni
9 from kampus Tapah
10 from kampus Seri Iskandar

Alhamdulillah group aku tersenarai dalam top 6


tak dapat top 3 sebab sound tak fade out T^T

nak tunjuk semua video, takda pulak dalam simpanan
yang ada pon video group aku jela~~ hehe
nah, video :)

video